vineri, 4 decembrie 2009

Marea Balarie

1. Mircea Geoana a avut un discurs vag - Traian Basescu a avut un disurs cu date si fapte reale
2. Mircea Geoana a folosit sintagme cum ar fi "va trebui sa gasim resurse", "VOM gasi esurse", "MILITEZ pentru..." - Traian Basescu, din nou, date concrete, realitati, folosirea de sintagme cum ar fi "AM reusita sa...", "AM inaintat si nu s-a putut sa..."
3. Traian Basescu si-a recunoscut partea de vina si a afirmat faptul ca este om => nimeni nu e perfect + faptul asumarii responsabilitatii Elenei Udrea pentru magariile facute in minister + Ridzi demisa din Guvern - Mircea Geoana s-a fofilat intr-un mod substantial cand a venit vorba de Adrian Nastase.

In primul tur nu am votat nici cu Geoana, nici cu Basescu, nici cu Antonescu, nici cu Oprescu. Am votat cu Becali. Probabil va intrebati ce nivel de cultura am daca am ajuns sa votez cu un incult. Preferam un incult in fruntea tarii, decat un arogant care abordeaza acelasi discurs politic de la 89 incoace. Faptul ca m-a deranjat ce facut Guvernul Tariceanu, apoi cel Boc, faptul ca Elena Basescu nu stie sa vorbeasca bine limba romana, desi este la Bruxelles, m-a determinat sa cred ca nu cultura si notiunile conduc tara noastra. Avem nevoie de un presedinte cu manusi de box, scandalagiu, care sa aiba tupeul sa-i ia de guler pe furaciosii din tara noastra care s-au imbogatit in tacere. Avem nevoie de un presedinte care se cearta cu clasa politica, nu care reduce la tacere actiunile flagrant ilicite ale demnitarilor din stat. Poate ca trustului dvs nu-i convine (Antena 3) ca sunt totusi oameni care doresc cu ardoare sa se duca sa-i ia la bataie in sange pe toti care au mintit cu nerusinare, dar asta e realitatea din mintile electoratului. Nici macar nu ati fost obiectivi, toata campania electorala ati transformat trustul Antena intr-unul anti Basescu. Ori sunteti analisti politici, ori sunteti PSD-isti.

Acord 10 pentru Romania! 10 pentru atacurile periculoase, 10 pentru curajul dezvaluirii marilor furaciosi si mincinosi ai tarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu