miercuri, 2 iunie 2010

O carte de pus la capataiul lui - "Fii blestemat sa te nasti intr-o epoca insemnata!"

Il stiti pe Bill George? "Bill George nu pune pe tava solutii, ci formuleaza intrebarile potrivite, ajutand cititorii sa-si gaseasca propriile raspunsuri" (The Washington Post).
"7 lectii de iesit din criza" este o carte care abunda in referiri la celebritati din lumea afacerilor, cum ar fi Indra Nooyi de la PepsiCo, Steve Jobs de la Apple, Sam Palmisano de la IBM si Anne Mulcahy de la Xerox, care, ca lideri, s-au lovit de situatii dificile precum falimentul, schimbarile produse de progresul tehnic si de globalizare, retragerea produselor de pe piata, nerespectarea eticii profesionale si preluarile ostile, dar au iesit din ele mai intariti.
Bill George, cunoscut om de afaceri si profesor de management la Harvard Business School, ofera publicului o carte despre calitatile de care trebuie sa dea dovada un lider in vremuri de cumpana. Este un ghid dedicat tuturor persoanelor care ocupa o functie de conducere se se lupta cu problemele economice fara precedent din zilele noastre.
Indiferent de provocarile cu care se confrunta un lider - vanzarea brusca a unui numar mare de actiuni ale companiei de catre actionari, scaderea profiturilor, restructurarile, - Bill george merge direct la subiect si da sfaturi lamurite. Dupa ce vor pune in practica cele 7 lectii, liderii de orice fel - novici sau experimentati - vor putea sa-si dezvolte forta si viziunea necesare abordarii si depasirii cu succes a oricarei crize.
O carte de pus la capataiul oricarei guvernari... mioritice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu